Valitse sivu

Liity sinäkin kasvavaan vapaaehtoisten joukkoomme!

VERTAISLUURI on yhdistyksemme uusi vertaistuen tapa psyykkisesti oirehtivien läheisille, jossa vapaaehtoiset vertaiset vastaavat tiettynä aikana puhelimeen tarjoten Vertaisluuriin soittavalle omaiselle tukea ja kuuntelevan korvan. Puhelin ja numero, johon tukea tarvitsevat soittavat, tulee yhdistyksen puolesta. Vapaaehtoiselle tarjoamme täyden tuen ja perehdytyksen/koulutuksen tehtävään.

Käy tutustumassa uusiin vapaaehtoistoiminnan muotoihimme: www.finfamisatakunta.fi/vapaaehtoistoiminta

FinFami Satakunta ry on omaisyhdistys. Toimintaa tehdään yhdistyksen arvoista käsin, joita ovat: Kunnioitus, osallisuus, tasavertaisuus, vaikuttavuus ja läpinäkyvyys. Tarjoamme tietoa, tukea ja toivoa satakuntalaisille psyykkisesti sairastuneiden läheisille vertaisosaamista hyödyntäen. Tällä viikolla esittelemme erityisesti erilaisia etä- ja verkkovapaaehtoistoiminnan tapojamme. Vapaaehtoistoiminnan kampanjassamme 12.–17.4. esittelemme vapaaehtoistoimintaamme, erityisesti erilaisia etä- ja verkkovapaaehtoistoiminnan tapoja.
Kysy lisää tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Salla Ristolainen p. 044 303 63 82 tai [email protected]

TULE TEKEMÄÄN HYVÄÄ, TAKAAMME SINULLE HYVÄN MIELEN!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Salla Ristolainen
Salla Ristolainen

Omaistyöntekijä/vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

p. 044 303 6282
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest