Valitse sivu

Vapaaehtoisten päivää vietetään 5.12. Vapaaehtoiset ovat toimintamme sydän, eikä yhdistystämme olisi ilman heitä.

FinFami Satakunta ry:llä on kahden työntekijän lisäksi joukko vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka ovat yhdistykselle kultaakin kalliimpia. Yhdistystoiminta pohjautuu kansalaistoimintaan, jonka ydin on vapaaehtoistoiminta.
Vapaaehtoistoiminta tuottaa iloa ja hyvää mieltä itselle ja muille. FinFami Satakunta ry:ssä on mahdollista tehdä vapaaehtoistoimintaa monimuotoisesti ja omat persoonalliset kiinnostuksen kohteet ja taidot huomioon ottaen. Vapaaehtoisella voi olla taustalla omaiskokemusta, mutta kaikki vapaaehtoistehtävät eivät tätä edellytä. Vapaaehtoinen voi meillä toimia monenlaisissa vapaaehtoistehtävissä, toiminnan keston ja sitoutumisen pohjalta kertaluonteisista tehtävistä pidempikestoisiin.
Esimerkiksi voit tulla auttamaan yhden tapahtuman tai tilaisuuden järjestämisessä tai sitten olla mukana toiminnassa pidempäänkin. Vapaaehtoistoimintaa voi tehdä esim. luottamustehtävässä, ryhtymällä tukihenkilöksi, kokemustoimijana, ryhmänohjaajana, jakamalla tai tykkäämällä meidän some-julkaisuistamme tai sitten jotain ihan muuta! Jos Sinulla on jokin mielenkiinnonkohde tai osaamista, jolla voit auttaa muita, kerro se meille. Tällä hetkellä yhdistyksellä on tarve löytää ohjaajia vertaistukiryhmiin eli, jos koet olevasti sopiva henkilö ryhmänohjaajaksi tai olet muuten kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta otathan yhteyttä [email protected] tai 044 303 62 82.

Tarvitsemme Sinua! Lähde mukaan toimintaamme!

Kuvateksti: Vapaaehtoisuus ja auttaminen tekevät onnelliseksi. Tule mukaan! 

Kuvassa kolme naista nauraa, kuvaaja Marika Finne.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Salla Ristolainen
Salla Ristolainen

Omaistyöntekijä

p. 044 303 6282
[email protected]

Pin It on Pinterest