Valitse sivu

Hyvinvointi-illat ovat vuorovaikutuksellisia tapaamisia vertaisten kanssa, joissa keskitytään omaan hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Kaikki hyvinvoinnistaan kiinnostuneet mielenterveysomaiset ja omaishoitajat ovat tervetulleita mukaan.

  • HYVINVOINTI-ILTA PSYYKKISESTI OIREHTIVIEN LÄHEISILLE VERKOSSA Tiistaina 2.3.2021 klo 17-18.30 – Liikkumalla hyvää oloa. Tämän hyvinvointi-illan teemana on miten saada liikkumisesta itselleen hyvinvointia ja jaksamista. Keskustellaan yhdessä aiheesta ja jaetaan hyviä vinkkejä! Ohjelmassa on kaikille sopiva tuolijooga ja rentoutus.
  • HYVINVOINTI-ILTA PSYYKKISESTI OIREHTIVIEN LÄHEISILLE VERKOSSA Keskiviikkona 28.4.2021 klo 17-18.30 – Luonnon apukeinot hyvinvointiin. Tämän hyvinvointi-illan teemana on luonto ja se mikä vaikutus lunnolla tai esimerkiksi puutarhan tai huonekasvien hoidolla on omaan hyvinvointiimme. Illan päätämme rentoutukseen.
  • HYVINVOINTI-ILTA PSYYKKISESTI OIREHTIVIEN LÄHEISILLE VERKOSSA Keskiviikkona 26.5.2021 klo 17-18.30 – teema tarkentuu myöhemmin.

Hyvinvointi-illat järjestetään Zoom -verkkokokoustyökalulla. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille hieman ennen tilaisuuden alkua. Hyvinvointi-ilta on osallistujille maksuton.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset hyvinvointi-iltaa edeltävään päivään mennessä:
FinFami Satakunta ry:n Salla Ristolainen [email protected] tai puh. 044 303 6282 (olen viikon 8 lomalla, joten silloin ilmoittautuminen sähköpostilla tai tekstiviestillä)

Jos epäilet yhteyksien toimimista, niin Zoom-tapaamista voidaan kokeilla jo hyvissä ajoin ennen hyvinvointi-illan alkamista.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Kuvassa nainen hymyilee keltainen tausta kuvaaja Marika Finne

Lisätiedot ja yhteydenotot

Salla Ristolainen
Salla Ristolainen

Omaistyöntekijä

p. 044 303 62 82
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest