Valitse sivu

Satakunnassa toimiva vapaaehtoinen vastaathan vapaaehtoistoiminnan kyselyymme! Mielipiteesi on meille tärkeä! Tiedon avulla kehitetään vapaaehtoistoimintaa Satakunnassa. Vastaa viimeistään 12.1.2020!

Arvoisa vapaaehtoinen,

Satakunnan valikko on järjestö-, kaupunki- ja seurakuntatoimijoista koostuva yhteistyöryhmä, jonka tarkoituksena on kehittää vapaaehtoistoimintaa, rekrytoida vapaaehtoisia, sekä järjestää toimintaa ja tilaisuuksia vapaaehtoistoimintaan liittyen.

Toimintaamme Satakunnassa tukee Kansalaisareena ry.

Satakunnan Valikkoverkostona haluamme tietää, miten Sinä vapaaehtoisena voit, minkälaista vapaaehtoistoiminta teet ja minkälaisia kehittämisen kohteita vapaaehtoisena näet toimintaan ja toiminnan järjestämiseen liittyen. Haluamme myös kuulla onnistumisen kokemuksia ja tarinoita vapaaehtoistoiminnasta. Mahdollisia haastatteluja varten laitathan minulle sähköpostia: otsikolla Vapaaehtoisten haastattelu ja viestiin yhteystietosi (nimesi ja puhelinnumerosi) ja lähetä viesti minulle sähköpostiin: [email protected]

Vastaathan siis kyselyyn ja kerrot meille, miten Satakunnan valikot voisivat vapaaehtoistoimintaa kehittää, minkälaisia asioita nostaa keskusteluun ja tukea vapaaehtoisia arvokkaassa tehtävässään.

Vastaa kyselyyn 12.1.2020 mennessä. Yksittäistä vastaajaa ei voi tunnistaa kaikkien vastaajien joukosta.

Arvomme kyselyyn osallistuneiden kesken kaksi Finnkinon leffalippua tammikuun 2020 aikana. Voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jätäthän kyselyn loppuun yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Terveisin: Elina Uusivuori, Satakunnan Valikkoverkoston puheenjohtaja ja Satakunnan valikkoryhmien puheenjohtajat Virve Järvinen, Anu Kärki ja Pirjo Sundman

Lisätiedot ja yhteydenotot

Elina Uusivuori
Elina Uusivuori

Toiminnanjohtaja

p. 044 5454 628
[email protected]

Linkki kyselyyn

Pin It on Pinterest