Valitse sivu
Oletko huolissasi läheisesi mielenterveydestä? Läheisen mielenterveysongelma koettelee myös omaisen jaksamista. Välillä voi tuntua, etteivät omat voimat riitä. Onkin tärkeää kysyä myös itseltään, miten jaksan.

Järjestämme verkkokurssin psyykkisesti oirehtivan omaisille ja läheisille. Kurssin aiheita ovat tunteet, joita läheisen psyykkinen oireilu herättää ja miten itse voit voimaantua ja jaksaa arjessa paremmin.

Kurssi järjestetään ti 12.5., ti 19.5. ja ti 26.5.2020 klo 15-17.

Kurssi toteutetaan etänä Zoom-verkkopalvelussa, jossa osallistujat kuulevat ja näkevät toisensa livenä tietokeneidensa tai älykännykkänsä kautta.

Asuinpaikallasi ei ole väliä, voit olla mistä päin Suomea vaan. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä, niin kerron lisää. Kurssille liitytään sähköpostiin lähettämäni linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 7.5. mennessä p. 044 303 6282 tai [email protected] Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa mukaan!

Kuvateksti: Omaisten ABC -verkkokurssi. Oletko huolissasi omasta jaksamisestasi psyykkisesti sairastuneen läheisenä? Järjestämme verkkokurssi, psyykkisen oirehtivan omaisille ja läheisille. Kurssin aiheita ovat: Tunteet, joita läheisen psyykkinen oireilu herättää ja miten itse voit voimaantua ja jaksaa paremmin arjessa. Kurssi järjestetään 12.5., 19.5. ja 26.5. klo 15-17. Ilmoittautumalla saat linkin verkkokurssille. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 7.5.2020 mennessä: Salla Ristolainen p. 044 303 6282 tai [email protected] 

Kuvassa isovanhemmat ja lapsenlapset hymyilevät. Kuvaaja Marika Finne.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Salla Ristolainen
Salla Ristolainen

Omaistyöntekijä

p. 044 303 6282
[email protected]

Pin It on Pinterest