Valitse sivu

Oletko huolissasi läheisesi mielenterveydestä tai omasta jaksamisestasi psyykkisesti oirehtivan rinnallakulkijana? Älä jää yksin huolehtimaan, vaan tule mukaan mielenterveysomaisten verkkovertaistukiryhmään!

Verkkovertaistukiryhmä kokoontuu maanantaina 10.8. klo 17-18.30, jossa paikalla olen minä eli FinFami Satakunta ry:n omaistyöntekijä Salla sekä muita saman kokemuksen omaavia. Ryhmä toteutetaan etänä Zoom- verkkopalvelussa, jossa osallistujat kuulevat ja näkevät toisensa livenä tietokoneidensa, tablettiensa tai älykännyköidensä kautta.

Asuinpaikallasi ei ole väliä, voit olla mistä päin Suomea vaan. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä niin kerron lisää. Ryhmään liitytään sähköpostiisi lähettämäni linkin kautta. Linkin saat viimeistään paria tuntia ennen ryhmän alkua. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 9.8. mennessä [email protected] tai p. 044 303 6282. Lisätietoja voi kysellä lomani jälkeen 27.7. alkaen. Ilmoittautua voit kuitenkin koko kesän ajan sähköpostilla.

Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa mukaan!

 

Kuvateksti: Verkkovertaistukiryhmä verkossa niille, jotka ovat huolissaan läheisensä mielenterveydestä. Mielenterveysomaisten ja -läheisten vertaistukiryhmä järjestetään 10.8. klo 17.00-18.30. Ilmoittautumalla saat linkin ryhmään. Ilmoittautumiset, ohjeet ja lisätiedot 9.8.2020 mennessä: omaistyöntekijä Salla Ristolainen p. 044 303 6282, [email protected]. Ryhmä kokoontuu zoom-palvelussa. Kuvassa nainen istuu sohvalla kahvikuppi kädessä ja kannettava tietokone sylissä. Kuva ladattu kuvapalvelimesta Pexels.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Salla Ristolainen
Salla Ristolainen

Omaistyöntekijä

p. 044 303 6282
[email protected]

Pin It on Pinterest