Valitse sivu

Omaisneuvonta mielenterveysomaisille

OMAISNEUVONTA MIELENTERVEYSOMAISELLE 

KENELLE? 

FinFami yhdistysten omaisneuvonta on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat huolissaan läheisensä mielenterveydestä ja omasta jaksamisestaan. Huolestunut voi olla puoliso, sisar, lapsi, vanhempi, ystävä, työkaveri tai muu läheinen ihminen. Tullaksesi omaisneuvontaan, oma huolesi sairastuneen läheisesi mielenterveydestä tai omasta jaksamisestasi psyykkisesti oirehtivan rinnalla kulkijana riittää, diagnoosia tai hoitokontaktia ei tarvita.  

MITÄ? 

Omaisneuvonta on maksutonta keskustelutukea, jota antavat sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutuksen saaneet työntekijät. Keskeisessä asemassa omaisneuvonnassa on Sinun yksilöllinen ja kunnioittava kohtaaminen sekä huoliesi kuuleminen. Omaisneuvonnassa tuemme sinua jaksamaan paremmin ja annamme tietoa hyvinvointiasi lisäävistä keinoista, jotka auttavat Sinua psyykkisesti oirehtivan henkilön rinnalla kulkijana. Tarjoamme myös tietoa psyykkisistä sairauksista ja annamme palveluohjausta. 

MIKSI? 

Omaisneuvonnan tärkeimpiä tavoitteita on Sinun hyvinvointisi tukeminen, uupumisesi ennaltaehkäiseminen sekä toivon näkökulman esiintuominen.  

MITEN? 

Jos perheessäsi tai lähipiirissäsi joku oireilee tai sairastaa psyykkisesti, Sinun ei kannata jäädä yksin huolesi kanssa, vaan varaa aikaa oman alueesi FinFami yhdistyksen omaisneuvojalle. Tästä linkistä löydät yhteystiedot eri alueiden yhdistyksiin: https://finfami.fi/jasenyhdistykset/  

Lisää tietoa: www.finfami.fi/mahdollisuuksia  

#FinFami #mielenterveys #omaiset #omaisneuvonta #hyvinvointi #mielenterveysomaiset #etjääyksin 

Lisätietoja

p. 044 5454 628

Pin It on Pinterest